perjantai 29. heinäkuuta 2016

Uusiokäyttöön


Meillä on vuosien ajan ollut kesäisin vapaa-ajan viettopaikan tien vieressä maitokärryt, johon olen laittanut ryhmäkasviasetelman vanhaan puulaatikkoon.
No, enää meillä ei ole maitokärryjä. Mutta, ei hätä ole tämän näköinen.
Kun vähän kaivelee navetan ylisiä, niin sieltä voi löytyä uudelleen hyödynnettävää, käyttökelpoista tavaraa ja rekvisiittaa.

Ja ei muuta kun mielikuvitus lentämään ja uusia ideoita virittelemään.

Löysinkin vanhan, puisen, vesikelkan ja ennestään minulla oli sinkkinen, suurehko pesusoikko, joka oli pyörinyt nurkissa.

Puukelkka oli pahasti pölyyntynyt, mutta kun sille näytti vähän harjaa ja vettä, niin johan siitä kuoriutui uljas vanhus.

Olin eilen aamupäivällä käynyt kauppapuutarhalla, koska olin ajatellut käydä istuttamassa ukin ja mummin haudalle uudet kukat. Keväällä istutetut äitienpäiväruusut olivat jo parhaat päivänsä nähneet ja hauta näytti niin surullisen tummalle. Joten se kaipasi piristystä.

Tällä samaisella käynnillä mukaani tarttui sitten hopean värinen hopeaputous, ruusubegonia, muutama kukontöyhtö (kahta eri väriä; pinkki ja hot pink), valkoista miljoonakelloa sekä komeamaksaruoho (takana vasemmalla), joka odottelee kukinnan aloittamista.
Kukkavalinnat myötäilevät pitkälti kirjoituksessa "Illalla, sillalla" olevia kukka-asetelmia, koska ne sijaitsevat suhteellisen lähellä toisiaan....

Ja tällainen asetelma löytyy nyt sitten tien vierestä.







Ja kuka sanoi, ettei kelkkaa voi käyttää kesällä??




2 kommenttia: