torstai 6. helmikuuta 2014

Pyörät pyörivät...

Jaa-a, reilut pari viikkoa on mennyt niin siivillä, että ei ole ehtinyt istahtamaan blogin ääreen kirjoittamaan yhtikäs mitään.

Kaikenlaista positiivista on kyllä sattunut ja tapahtunut =)

Aloitetaan vaikka tästä alla olevasta YöPinna-pöydästä.
Tämä on O+M=G Designin valikoimasta ja olin ihastellut mm. tätä pöytää jo jonkin aikaa.
No, sattuneesta syystä totesin, että jonain päivänä sitten....

Kuinka ollakaan, se "jonain päivänä" tuli nopeammin kuin olin kuvitellutkaan....

Viime viikolla olin menossa luennolle ja huomasin ilmoituksen, että O+M=G Designilla oli juuri seuraavana päivänä MUUTTOMYYNTI! Ei muuta kun tukka tuubilla tutkailemaan tilannetta ja kuinka ollakaan, nyt tämä ihana yksilö lampun kera löytyy meidän takkahuoneesta toimittamassa pikku pöydän virkaa. Pöytä on vanhasta pinnatuolista valmistettu, kierrätystä, kierrätystä ... you know!
Ja tarttui sieltä mukaan vähän kaikkea muutakin "pientä"... Ammattiostaja kun näkee "hyvän kaupan", niin silloin on turha jäädä pähkäilemään. Se on siinä!




En tiedä mistä nyt oikein tuulee, mutta minulla on ollut muutamia sellaisia asioita, joiden kanssa olen pidemmän aikaa pähkäillyt, että miten pääsisin etenemään. Nyt aivan yllättäviä, tuttuja ja ennen tuntemattomia ihmisiä, on yht' äkkiä ilmestynyt eteeni. Juuri näillä ihmisillä on ollut ratkaisut niihin ongelmiin, joiden kanssa olen jumittanut ja tapaamisten seurauksena pyörät pyörivät nyt vauhdilla eteenpäin.
Tässä kohtaa lainaisin viisaan kummitätini käyttämää sanontaa "Asioilla on tapana järjestyä". Ja näin se todellakin tuntuu olevan.

Olemalla itse avoin, tulee toista ihmistä jo puolitiehen vastaan.
Mutta on kuitenkin hyvä olla herkät tuntosarvet sen suhteen, kenen kanssa kannattaa olla avoin.
Valitettavasti niitäkin ihmisiä mahtuu tähän maailmaan, jotka imevät toisista kaiken, antamatta itsestään yhtään mitään....

Viime päivät olen myös työstänyt ensi vuodeksi suunnittelemaani kansainvälistä vaihtoa Keski-Euroopan suuntaan. Meillähän on opintojen puitteissa mahdollisuus suorittaa osa työssäoppimisjaksosta ulkomailla. Haku päättyy pian, joten katsotaan miten tämän asian kanssa käy...




Ensi viikolla siirrymme koulussa uuteen aiheeseen, eli puurakentamiseen. Viikonlopun aikana pitäisi varmasti hieman miettiä ja piirtää ajatukset paperille, minkä sortin kukkalaatikkoa olen ajatellut nikkaroida. Jotain tällaista meidän pitäisi pystyä rakentamaan tämän opintojakson aikana. Ja on siellä jotain suurempaakin odotettavissa... taisipa olla Pergola työlistalla.
Perästä kuuluu... Toivon vaan, että kaikki "nakit" ovat vielä tallella tämän jakson päätyttyä =)

Meillä on edelleen myös suunnittelujakso menossa ja useita pihasuunnitelmia tällä hetkellä työn alla
- niin koulun kautta tulleita, kuin myös koulun ulkopuolisilta asiakkailta.
Joten nämä jatkuvat puutöiden ja muiden opintojen ohessa vielä pitkään, kesän kynnykselle saakka.

Ja sitten loppukevään korvillahan starttailen uusissa TOP (työssäoppimis) -projekteissa.
En vielä paljasta mistä minut löytää jo huhtikuun aikana. Mutta seuraamalla blogiani pääset mukaan kurkistamaan millaisissa mullantuoksuisissa tehtävissä vietän TOP-päiviäni...
Mikäli kesän TOP-paikka toteutuu suunnitellusti, niin silloin on tiedossa ainakin pölyä ja hikeä... toivottavasti ei kuitenkaan verta eikä kyyneleitä! Mutta mitä luultavimmin rankin työrupeamani ever, siis fyysisesti.




Eli vihermatkani jatkuu...  pidä tarakasta kiinni ja pysy vauhdissa mukana!  




2 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi Pinna-pöytä! Keski-Eurooppaan harjoitteluun! Wau, pidetään peukkuja, että pääset - mahtava tilaisuus! Suurella mielenkiinnolla jään odottelemaan mihin pölyiseen hommaan pääset :)

    VastaaPoista
  2. Juu-u, olen itsekin kovin ihastunut Pinna-pöytään. Meiltä löytyy myös saman sarjan kolmen istuttava Pinna-penkki =) Jos oma pinna meinaa katketa, niin varapinnoja löytyy läheltä. Vitsi, vitsi =) Toivon, että kesän kuviot varmistuvat tässä parin viikon sisällä. Mutta niistä sitten tarkemmin kesän kynnyksellä, jos kaikki
    menee as planned....

    VastaaPoista