torstai 27. maaliskuuta 2014

Kuppi kahvia ja pala taivasta

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, viimeiset pari viikkoa ovat syystä tai toisesta vieneet minut ympäri Suomea. Olen käynyt mukavissa paikoissa, ja niistä on tietty kiva vinkata muillekin, jos sattuvat samoilla nurkilla liikkumaan.

Automatkalla Vuokatista Sotkamoon, radiossa soi Jenni Vartiaisen "Missä muruseni on".... Johdattelevaa, sillä olimme juuri matkalla Sotkamossa sijaitsevaan lempparikahvilaani, jonka nimi on Murunen. Aivan toppen mesta torin laidalla: positiivinen henkilökunta, suussa sulavaa ruokaa ja leivonnaisia, rento meininki, juuri sellainen lifestyle tyyppinen sisustus, josta mie piän. Tänne täytyy päästä joka kerta, kun olemme Vuokatin suunnalla lomailemassa.

Näitä herkkuja löytyy siis Sotkamosta sekä myös joulun alla Kajaanissa avatusta kahvilasta/sisustuskaupasta.
Kts. www.murunen.fi
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 Murusen seinällä lukee
" Elämä on epävarmaa, syö jälkiruoka ensin"

Todellakin! Allekirjoitan täysin tämän edellä mainitun.....
Ja sitten kipin kapin keittämään kaffetta ja sulattelemaan suklaista kakkupalaa suussa!
Nopeet syö hitaat =)

PS. Kuvat ovat keväältä 2013 ja 2014
2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää nuo Murusen herkut. Rohkeasti laittaneet myös toisen myymälän joten asiakkaita käy näemmä riittävästi. Tälläisenä aikana positiivista kuulla ja nähdä että hyvällä konseptilla pärjää. Olisiko tässäkin se että hyvä palvelu on se mikä saa tulemaan aina uudelleen ja uudelleen. Hyvä Murunen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, varmasti iloinen, kotoisa palvelu (ja palvelu ylipäätään!) luo kilpailuedun. Sopivan kokoinen tila, levollinen hetki hengähdystauolle
   ja jokaisen aistin nautinto - se on siinä!

   Poista