tiistai 28. kesäkuuta 2016

Pinotexia pintaan....

No niin.
Taas on se aika vuodesta, kun vapaa-ajan viettopaikassamme pensseli heiluu.

Kaukalossa Paneeli Ässää,
eli paneelilakkaa (kuultovalkea).

Villa Matildan eteinen on pitkään kismittänyt silmääni. Se on aikanaan jätetty äitini toivomuksesta puun väriseksi. Ajan saatossa puu kuitenkin tummenee tai kellastuu, miten sitä nyt haluaa tulkita.
Joten tämä "efekti" on joka kerta lyönyt silmilleni, kun olen ulko-oven avannut.

Sadepäivän kunniaksi mieheni päätti aloittaa tilan katon maalauksen. Kuultovalkeaa paneelilakkaa meillä olikin jo viime kesältä, jolloin yläkerran aula sai saman käsittelyn.
Pari neliötä sudittuaan, mieheni kuitenkin totesi, että niskat menee aivan jumiin ja huonoa oloa pukkaa.


Yhden kerroksen jälkeen
väriero on tämän näköinen.
 
No, ei auttanut muu, kuin vaihtaa maalaria.
Onneksi olen sen verran "Teletappi" että minun ei tarvinnut ylimmällä tikkaan tasanteella olla niskat solmussa. Sain maalattua katon aika ripeästi. Vaikka mainittakoon, että paneeliverhouksen maalaus ei millään muotoa ole lempparihommaani. Yleisesti ottaen olen enemmän tapetointi-ihmisiä.Paneelien maalaus vaakatasossa, ennen paikoilleen asentamista, on ihan jees. Silloin saa paljon siistimpään jälkeä aikaiseksi, kuin yrittäessään taiteilla tikkailla. Mutta, näillä eväillä oli nyt mentävä.

Työ on vielä kesken, mutta kyllä se varmasti ensi viikonlopun tienoolla valmistuu.Kovin vielä vaiheessa, mutta tästä saa jo käsitystä millainen tilasta on tulossa.

Nyt on hieman muita hommia hoidettavana, joten tämän aiheen päivitys seuraavan kerran kun työ valmistuu.

Hei, nautitaan kesästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti