sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kukkataivas


No niin.
Kahden vuoden opiskelurupeama on paketissa. Kurssit ja näyttötutkinnot suoritettu ja virallinen valmistujaispäivä on 11.6. Tämän jälkeen koulutuspohjastani löytyy virallisesti "viherrakentamisen artesaani - Landscaping Artisan".

Blogin päivittäminen on laahannut hieman, sillä olen taas suhannut Espoon ja Kymenlaakson väliä.
Olen siis palannut juurilleni, back to the roots. Tai tässä tapauksessa täytyy kyllä sanoa, että vanhempieni synnyinseuduille. Viime kesän TOP-paikassani, kauppapuutarhalla, oli tarvetta lisäkäsipareille, joten lähdin mielelläni töihin tuttuun paikkaan. Olen siis siirtynyt viettämään päiviäni värien ja tuoksujen täyttämään maailmaan!

 
Työpäivän jälkeen saan sitten jatkettua hommia vapaa-ajan viettopaikassamme.
Noin sata vuotta sitten, huonolle maaperälle perustettu tila pitää huolen siitä, että työt eivät lopu... Kun katsoo pihaa, ei uskoisi, mikä määrä tunteja siihen on viime kesänä upotettu... Joka vuosi nuo vihonviimeiset vuohenputket tunkevat itseään ylös, vaikka kuinka taistelen niitä vastaan.
Ehkä pitäisi vain antaa periksi ja alkaa syömään niitä, sillä kasvissa on runsaasti valkuaista. Ja se siis oikeasti sopii ruoanlaittoon!

Minulla on kauppapuutarhalla, varsinaisessa kukkataivaassa, matkassa mukana apupuutarhuri, Rio, 6 kk. Westien luonteella "jäbäleisson", on aina valmiina uusille tutkimusmatkoille. Näin ollen, Rio kulkee mukanani tämän työrupeaman ajan. Jäbä on osoittautunut sangen sopeutuvaiseksi tilanteeseen kuin tilanteeseen ja hoitanut " dog at work" rooliaan esimerkillisesti.


Virallinen valvoja laaduntarkkailutehtävissä.
Illan tullen uni kyllä maittaa niin koiralle kuin emännällekin....

Prinssi Ruusunen työpäivän jälkeen...
Kauppapuutarhalla on valikoima tähän aikaan vuodesta parhaimmillaan! Joten ei muuta kun kipin kapin ostoksille!

Tämän lisäksi tulevan kesän Asuntomessut työllistävät, sillä minulla on siellä kaksi suunnittelukohdetta. Tänä vuonna Asuntomessuthan ovat Vantaalla, joten tervetuloa tutustumaan!
Näistä sitten myöhemmin ja tarkemmin tarinantynkää....


3 kommenttia:

 1. Moikka ja kiitos onnitteluista!
  Käsittämätöntä, kuinka nopeasti kaksi vuotta hurahti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella nopeasti! En todella voi uskoa, että siitä on jo sen verran kun ollaan viimeksi nähty. Onko kesällä mahdollisuutta treffata?

   Poista