maanantai 10. elokuuta 2015

Vantaan Asuntomessut - Piha ja Puistotie kiittää

 
KIITOS!!!!

Piha ja Puistotie kiittää kaikkia niitä lukemattomia vierailijoita, jotka tutustuivat Vantaan Asuntomessuilla PuuMeran puukerrostaloon ja siellä sijainneisiin suunnittelemiini kohteisiin Urbaaniparveke ja Senioriparveke. Mikäli juuri SINÄ tutustuit edellä mainittuihin parvekkeisiin, niin olisi mukava saada palautetta mitä niistä jäi päällimmäisenä mieleesi.

Alla vielä muistin virkistämiseksi kuvia molemmista parvekenäyttelykohteista.

 
 
 
 
 
 


Nöyrä kiitokseni lähtee myös kaikille MAHTAVILLE yhteistyökumppaneille, joiden avulla oli mahdollista toteuttaa em. kohteet. Yhteistyössä on voimaa! KIITOS!!!!!!

Viimeiset tämän aamun helteiset purkutunnit ovat henkilökohtaisesti minulta takana.

Ja vaikka Vantaan Asuntomessut ovat jo sulkeneet ovensa, niin varmasti Seinäjoella on jo täysi (suunnittelu)tohina päällä.
Suuntana siis SEINÄJOKI 2016!!!!!
Be there!
3 kommenttia:

  1. Kävin tutustamassa molempiin parvekkeisiin, joista erityisesti senioriparvekkeeseen, sillä myös äitini oli matkassa mukana. Molemmat parvekkeet näyttivät yhtä hyviltä kuin kuvissakin. :) Erityisesti miellytti senioriparvekkeen Ryytimaa-laatikko, josta jäi ajatus kytemään äitini mieleen. Ehkä sellainen tai vastaava tulee hankittua myös hänen parvekkeelleen? Kiitos sinulle ja eiku Seinäjoelle suunta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Ryytimaan valmistajasta löytyy lisätietoa täältä www.laatikkokauppa.fi
    He valmistavat tuotteita myös omien mittojen mukaan.

    VastaaPoista