lauantai 23. marraskuuta 2013

Pinkit kumpparit




Kyllä!
Nurmi todellakin on vihreämpää saappaan ulkopuolella.


Koulupäivinä kuljemme Puistosalissa ja muissa rakennus-tai laiteharjoituksissa turvakengät jalassa.
Varusteisiin kuuluu myös kypärä, suojalasit, kuulosuojaimet, käsineet sekä takki & housut.

Onneksi kotipihalla puuhaillessa ei tarvitse pukeutua näin raskaaseen varustukseen.

Kuluneella viikolla totesin koiran kanssa ulkoillessa, että MOLEMMISSA, hyvin palvelleissa kumisaappaissani, on REIKÄ. Ei onneksi pohjassa, vaan tuossa jalkapöydän kohdalla. Opiskelijan ruhtinaallisesta budjetista johtuen ajattelin ensin kärvistellä niillä vielä tämän syksyn.
Mutta sitten mieli muuttui, kun vastaan tuli hyvässä tarjouksessa olevat Crocsin PINKIT saappaat. Perustelin hankintaa sillä, että a) todellakin tarvitsin saappaat b) ne olivat tarjouksessa = sama, kuin laittaisi rahaa pankkiin. No, moni voi tästä jälkimmäisestä olla eri mieltä, tiedän, että oma mieheni ainakin on. Mutta, joka tapauksessa, minä hullaannuin näihin pinkkeihin saappaisiin. Aivan totaalisesti.

Kuvittele, (no, tähän ei kyllä paljoa mielikuvitusta tarvitse, sillä marraskuun aamut ovat juuri niin tällaisia!) että heräät 06.30. Kumpi houkuttelee enemmän - yön jäljiltä lämmin sänky vai ulkona vaakasuorassa roiskiva sade ja sellaisella voimalla puhaltava tuuli, että ripset lähtee päästä?
Että hyvää huomenta vaan Suomi!


Juustomaisteri, Mr. Casper, 12 v.
 
Koiranomistajana ei kovin kauaa jää puntaroimaan kumpi on ainoa oikea vaihtoehto - vetääkö peitto korville vai sukeltaako ulkoilman mustaan aukkoon. Ei auta, ulos vaan ja töppöstä toisen eteen. Mutta jos tässä kohtaa täytyy jostain repiä huumoria, niin olkoon ne sitten vaikka pinkit kumisaappaat!  Kulkeehan ne saappaat paljon vikkelämmin, kun on tyttömäistä väriä mitä katsella. Jos tuolla pimeydessä nyt ylipäätään mitään näkee. Paitsi valopylvään kohdalla.
Ja onhan näillä saappailla sitten mukava ensi syksynä taas tallustella pitkin sienimetsiä. Ei tarvitse miehenkään arpoa metsässä, että lähestyykö sieltä vaimo vai hirvi. Kaksijalkaista, pinkkisaappaista hirveä on varmasti harvemmin nähty. Joten kun saappaat ovat näköpiirissä, niin kaikki on hyvin.



Mättähältä mättähälle pinkit saappat vie
ja pikku jalka pilkahtaa....



Details, details....


 
Nyt saa Casperin ja minun lenkillä tulla vaikka ukkoja ja akkoja taivaan täydeltä, sillä minulla on ehjät kumisaappaat! Ja oikeasti, aamuinen happihyppely tekee kyllä ihan terää, säässä kuin säässä. Viime kädessä kyse on vain oikeanlaisesta pukeutumisesta ja omasta asenteesta. Ja onhan tuo meidän perheen nappisilmä aika mainio lenkkikaveri.

Opiskelijaelämää tovin viettäneenä voin sanoa, että ihminen oppii arvostamaan yksikertaisia asioita ja pieniä hankintoja entistäkin enemmän. Näin äkkiseltään ajateltuna, työelämässä ollessani ei ehkä ihan ensimmäisenä olisi käynyt mielessäni tuulettaa ihmisten ilmoille sitä, että on hankkinut uudet kumisaappaat! Kumisaappaat kun nyt kuuluu ihan varmasti lähestulkoon jokaisen ihmisen perusvarusteisiin. Hankintojeni ei tarvitse olla bränditavaraa, vaan yhtä lailla kirppareiltakin tekee monesti upeita löytöjä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti