perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulua kohden

Finnsin symppis Mansardikattoinen talo
 
Alla oleva kirjoitus on vuodelta 2013.
Vuonna 2014 näitä vastaavia joulumyyjäisiä vietetään lauantaina 13.12. klo 10-14, eli kellonaika ja paikka sama, kuten edellisvuonnakin.
TERVETULOA!!!!
 
Tämä tieto päivitetty blogiin 2.12.2014
 
 
 
Olet ehkä jo lukenut blogissani olevat kirjoitukset "Timber!!!" ja Operaatio "Talvipuu".
Mikäli kartanomiljööt kiehtovat, niin lauantaina (14.12.2013) on sangen mainio mahdollisuus käydä kurkkaamassa niitä maisemia, josta "Talvipuu" on kotoisin. Eli tervetuloa Finnsin kartanolle, Espooseen!

Joulumyyjäiset eivät suoranaisesti liity meidän viherartesaanien opintoihin, mutta ajattelin nyt kuitenkin mainita, että koulumme on aika aktiivinen kaikenlaisten tapahtumien suhteen. Pyrin itse aina mahdollisuuksien mukaan pyörähtämään joulun alla joillain joulumarkkinoilla. Joskus Porvoon suunnalla, välillä Tallinnassa. Minulle markkinoiden tärkein anti on käydä etsimässä joulufiilistä pian nurkan takana kolkuttelevaan jouluun. Mutta on sieltä yleensä jotain pientä tarttunut matkaankin, joko itselle tai pukin konttiin.

Jos lauantaina 14.12. on tekemisen puutetta, asut kohtalaisen tai pidemmän matkan päässä Espoosta, satut muuten vaan lukemaan kirjoitukseni ja olet Espoon nurkilla, niin piipahda ihmeessä Finnsissä, tarkempi osoite on Finnsinmäki 6.


Myönnän olevani jouluihminen. Mitä suuremmassa määrin. Tosin pidän kyllä kaikista vuodenajoista. Minusta on ihanaa koristella kuusi kauniiksi, polttaa kynttilöitä, lyhtyjä, nauttia glögiä ja paketoida lahjoja.
Tunnustan myös olevani varsinainen herkkusuu. Pidän leivonnaisista ja rakastan hyvää ruokaa. Onneksi meidän perheessä isäntä osaa tehdä erinomaista ruokaa, niin halutessaan, ja tytär on pikku hiljaa innostunut leipomaan. Sopii minulle erinomaisesti!

Koska "Talvipuun" hakukeikalla oma tutustuminen Finnsin rakennuksiin jäi sangen hataraksi (katselin niitä itsekin vain ulkopuolelta), niin ajattelinpa minäkin lauantaina suunnata autoni nokan Kauklahden suuntaan. Ihan vinkkinä vaan, että Lumenen tehtaanmyymälä muuten sijaitsee reippaan kivenheiton päässä Finnsistä. Hyvä mahdollisuus napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Pysähdytään hetkeksi ja nautitaan kupillinen höyryävää glögiä......
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti