lauantai 26. heinäkuuta 2014

Unelmien voimalla..


Elämäni ei ole ollut mitenkään kovin suoraviivaista. On tullut käännyttyä oman elämän tienristeyksessä vasemmalle, kun piti mennä oikealle. Ei haittaa. On tullut mutkia matkaan ja välillä on ollut ylämäkeä ja sitten seuraavaksi ollaan painettu tukka tuubilla pitkin alamäkeä. Ei sekään ole haitannut. Elämä opettaa ja elämä kantaa.
Mutta onneksi matkan varrella on tullut tehtyä joukoittain oikeitakin valintoja =) Oikeat valinnat ovat olleet yleensä niitä, jotka olen tehnyt "vapaasta tahdosta" ja kuunnellut itseäni. Vähän niin kuin Juha Tapio laulaa "Mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää".

Törmäsin yllä olevaan tekstiin, samoihin aikoihin, kun olin lähdössä opiskelemaan.
Se jäi mieleen. Etenkin tuo loppu

 "Above all else, believe in the possibility of dreams".

Ne jotka tuntevat minut, tietävät, että ei tässä ihan mitään kaksikymppisiä enää olla (kaikella kunnioituksella kaikenikäisiä kohtaan). Elettyä elämää on takana ja kilometrejä sen mukaan. On perhe ja asuntolainaa. Ihan kuten keskivertokansalaisella.

Mutta, on myös unelmia. 
On tietoisuus siitä, että ehkä osa unelmista toteutuu, osa ei ehkä toteudu tai että epäonnistuu.
MUTTA on myös se MAHDOLLISUUS, että jokin unelma saakin siivet ja ne kantaa. Ja kantaa hyvin.

Uskoisin, että monelta jää elämässä hyviä asioita tekemättä ja unelmia toteuttamatta, vain sen vuoksi, että pelkää epäonnistumista. Varmin tapa epäonnistua, on laittaa unelmat hyllylle ja antaa niiden hautautua pölyyn........


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti