keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Sieltä se keltainen taas tulee....


Olen todennut yhden ja saman asian jo monta, monta kertaa.
Kun viisarit ovat kääntyneet uuteen vuoteen, niin kohta alkaa taas kolkuttelemaan keltaisen värin kaipuu. Vaikea sanoa, onko kyse auringonvalon puutteesta vai onko syynä yksinkertaisesti se, että olen syntynyt keväällä ja odotan sitä aikaa, kun luoto herää taas kevään väreihin.Juu-u, tälle sohvalle olisin voinut unohtaa itseni pidemmäksikin aikaa.

No, joka tapauksessa olin tällä viikolla sisustusalan yhteistyökumppanini mukana fiilistelemässä Espoossa sijaitsevassa Orient occident- nimisessä yrityksessä. Se on lähinnä ammattilaisille suunnattu sisustustekstiilejä, tapetteja ja lattiamateriaaleja myyvä tukkuliike. Ymmärtääkseni, sinne voi kuitenkin tavallinen kuluttajakin pistäytyä ajanvarauksella.

Yhteistyökumppanillani oli kangastarpeita ja minä lähdin puolestani tutustumaan yritykseen ja katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Toki, tiedän käynnin jälkeen paremmin, mitä heillä on tarjolla, mutta sen lisäksi sain imettyä itseeni värien energiaa ja hyvää fiilistä. Tuli kyllä ihan tarpeeseen!

Ja miten se silmä sitten taas hakeutuikin tiettyihin väreihin....


 
Värien sinfoniaa. Hienosti on perinteinen pinnatuolikin naamioitu esillepanoon.Ruutua ja raitaa....

Sanoisinko että ajatus voisi siintää vaikka Japaniin tätä katsoessa.


Ja yllä olevat tuovat taas mieleen ehkäpä vaikka 60-luvun henkeä..... Ei yhtään pöllömpi vuosikymmen sekään.


Ja sitä tenttiä pukkaa edelleenkin, joten takaisin maan pinnalle ja kirja käteen....


 

2 kommenttia:

 1. Ilo oli löytää taas juttusi ja kuvasi. Keltainen on niin pop! Minunkin lemppariväri jo lapsuudesta. Hiplasin juuri toissapäivänä ihanan pehmeänahkaista, keltaista, käsveskaa, mutta jätin ostamatta. Tyytyväisenä otan vastaan lisääntyvän valon, antaa se keltaisen pallukan suoda teille ja meille kaikille säteitään. Teillä on ollut surua, mutta nytkö jo pikku vipeltäjä hyörii kodissanne? Terveisiä teille ja voikaa hyvin.-Terhi

  VastaaPoista
 2. Hei Terhi!
  Kiitos viestistä!
  Kyllä, kevättä odotellaan ja uusi pikku vipeltäjä muutti eilen meille.
  Rakkautta ja rajojen asettamista pienelle koiralle sekä talon tavoille opettelua
  pikku hiljaa.
  Voikaa hyvin, terveisiä sinne!


  VastaaPoista