tiistai 7. tammikuuta 2014

BTS = Back To School

Vuoden ensimmäisestä koulupäivästä on suoriuduttu =)

Aikamoinen lötköjen yö oli takana, kun aamulla kampesin itseni ylös, ulos ja TAAS koiran kanssa tuonne sateiseen aamuun... Mutta ei hätää, ne pinkit kumpparit pelasti jälleen tilanteen! Otin varmuuden vuoksi mukaan vielä pinkin sateenvarjonkin! Se tosin on tyttäreni, ei minun....

Joululoman aikana pääsi unirytmi pahemman kerran heittämään kuperkeikkaa ja viime yö meni sitten
tosiaan enemmän tai vähemmän kukkuessa. Ensin ei meinannut uni tulla, ei sitten niin millään. Ja sitten lopulta kun taju lähti, niin senkin jälkeen piti vielä varmuuden vuoksi ja varmistaa, etten vaan ollut nukkunut pommiin. Ihan kun muka en olisi herännyt aamulla, kun perheen jokaisella jäsenellä (paitsi koiralla) oli herätys kännykässä valmiina starttaamaan tiistaisen aamun...


Gooooood
 Morning!!!!!


Veikkaan, että tänä iltana ei tarvitse paljon latinankielisiä puiden nimiä kelata. Viime yönä nimittäin tuli tehtyä sitäkin ajan kuluksi, kun aamulla oli klo 9.15 tentti.

Mutta, täytyy sanoa, että oli tosi mukava mennä aamulla kouluun ja nähdä kaikkia opiskelukavereita
ja päivittää kuulumisia!!! 

Tentin jälkeen käytiin muutama tunti läpi teoriaa ja sitten huomenna jatketaan taas suunnitteluhommilla. Pää puskee ideoita, kynä & käsi yrittää pysyä perässä ja skissipaperia palaa!

Minulla on yksi uudisrakennukseen liittyvä pihasuunnitelma tässä työn alla ja viime viikolla tuli hahmoteltua ajatukset paperille. Joten pyysin opettajalta tälle päivälle audienssia, voinko edetä piirustusteni kanssa, onko niissä jotain korjattavaa ja mitä pitää vielä lisäksi ottaa huomioon. Pari pientä viilausta tuli tehtäväksi, mutta muuten opettaja näytti tekeleille vihreää valoa.

Eli näillä suunnitelmilla jatketaan keskustelua asiakkaan kanssa sekä sen jälkeen vaihdetaan ajatuksia vielä valaistussuunnittelijan kanssa.
 
Näin se homma etenee!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti