perjantai 17. tammikuuta 2014

Valoa näköpiirissä!

Ihana aurinkoinen päivä!
Ja sylitolkulla sitä niin kauan kaivattua valoa!
Pieni lumikerros maassa ja pakkanen nipistelee poskia.

Muuten aivan mahtava valokuvauskeli, mutta sormet ovat umpijäässä jo parissa minuutissa,  kun yrittää räpeltää kameran kanssa ulkoilmassa. Aika laihaksi jäi päivän anti, mutta ei se mitään.
Toisen kerran sitten lisää.


Katson sineen taivaan...

Ja eipä nuo pakkaset minua haittaa, sillä pöydällä odottaa asiakkaan suunnittelutyö valmiiksi piirtämistä ja kohta jatketaan sen parissa. Välillä vain on pakko haukata hieman happea, ettei ihan juurru työtuoliin kiinni.

Nykyisen asiakastyön lisäksi, sain eilen uuden suunnittelutyön toiseen uudiskohteeseen. Tämä tällä hetkellä piirrettävä pihasuunnitelma, kuten myös uusi työ, ovat molemmat minulle entuudestaan tuntemattomilta asiakkailta.

On hienoa, että asiakkaat ottavat jo talven aikana yhteyttä pihasuunnitelmien tiimoilta, sillä talvi on mitä mainiointa aikaa suunnitella. Sitten heti kevään tullen suunnitelmat ovat käytettävissä ja voi edetä pikimmiten toteutusvaiheeseen. Viherrakentaminen on kuitenkin sesonkiluonteista, joten suunnittelutyöt rytmittävät hyvin tekemistä niinä kuukausina, kun maa on jäässä eikä vihertöiden kanssa näissä olosuhteissa päästä etenemään....

Frozen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti