sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Aina kohteessa

No...ehkä on liikaa luvattu, että minut löytää AINA Messukeskuksesta, mutta aika tiiviisti kuitenkin aikavälillä 25-29.3.2015.
Muutama yö on siis vielä aikaa ja Helsingin Messukeskuksen Kevätmessut aukeavat. Vihdoinkin!





Viime vuonna olin mukana rakentamassa ja purkamassa alla olevaa Garden Party aluetta.




Tämän vuoden Kevätmessuilla, jotka alkavat 26.3., osani on aika paljon itsenäisempi,  kuin viime vuonna, vaikka samalla siihen kuuluu suurehkon osaston näytteilleasettajien avustaminen stailausnäkökulmasta.

Tähänastinen matka on ollut mielenkiintoinen. Lähestymäni yhteistyökumppanit (joista osa on täysin uusia) ovat ottaneet ehdotukseni messuyhteistyöstä ilahduttavan positiivisesti vastaan. Ehdoton tavoite on, että yhteistyökuvio on kaikille win/win situation, eli että kaikki voittaa. Yhdessä olemme enemmän.

Toki, matkaan on sisältynyt haasteitakin. Aikainen vuodenaika ja sesongin vaihtuminen asettaa kasvien kasvatukselle omat kimurantit kuviot ja osittain kasvien kanssa tulee varmasti olemaan säätöä aika viime hetkiin saakka. Ja aiheuttaahan sesongin vaihdos omat rajoitteet myös stailaukseen tarvittavien tuotteiden tavarapeliin. Mutta sanotaanko näin, että iloisin mielin odotan alkavia messuja.

Piha ja Puistotie on tänä vuonna mukana Kevätmessutapahtumassa sekä näytteilleasettajana, stailaajana että Kevätmessujen bloggaajana.




P & P löytyy yhdessä monen muun näytteilleasettajan kanssa Viihtyisän Pihan osastolta, 6k99, jossa päivystän osan aikaa päivästä. Tämän lisäksi tulen siis kiertelemään Messukeskusta ja bloggaamaan näkemästäni. Ja odotan mielenkiinnolla myös tutustumista muihin messubloggaajiin.

Hyvin avoimin mielin lähden tutkimaan, mitä tämä polku tuo mukanaan. Takuuvarmasti tapaan ainakin paljon uusia ihmisiä!

Tervetuloa tutustumaan Viihtyisän Pihan osastoon, tapaamaan näytteilleasettajia sekä tutustumaan tuotteisiin!



1 kommentti: