sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Nupit kaakkoon!

Kevätmessut lähenevät ja messuvalmistelut ovat jo täydessä vauhdissa.
Itse asiassa suunnitelmia on hiottu jo muutama viikko, mutta nyt alkaa olla aika lyödä materiaalit nippuun. Sisustuspuolen paketti on jo kasassa, mutta kasvien kanssa on vielä jonkin verran haasteita.

 
 
Kuluneella viikolla olen piipahtanut jokaisella kauppapuutarhalla, josta on tulossa kasveja Viihtyisän Pihan istutusalueille. Tänään kävin pyörähtämässä kaakonkulmalla ja katsomassa mikä on sieltä tulevien kasvien kasvutilanne. Osassa kasveja on hieman haasteita, koska ne eivät ole kasvaneet siihen mittaan, kuin toiveissa oli. Mutta, onneksi on vielä viikko aikaa, toivotaan auringonpaistetta.
Ei kasvit tosin täyteen mittaan ehdi, mutta toivotaan, että jatkavat jalkojaan edes jonkin verran.



Koirasta kukkaseen.
Arvaatko muuten mitä yhteistä on kahdella yllä olevalla kuvalla?
No, molemmat ovat Rio White!
Ensimmäisessä kuvassa on koiramme Rio, joka on siis valkoinen länsiylämaanterrieri.
Alemmassa kuvassa on puolestaan valkoinen maljaköynnös, jonka nimi on Rio White! Tämä maljaköynnös kasvaa kauppapuutarhalla, jossa työskentelin viime kesänä. Olipa hassu sattuma, että meille tuli saman niminen koira!





Ihanaa, kauppapuutarhan uusi sesonki on edessä päin ja
kasvukausi on alkanut!

Eilen puolestaan kävin pyörähtämässä yhteistyökumppanin luona, joka toimittaa osastollemme havukasveja. Näyttää siltä, että havut ovat talvehtineet erittäin hyvin. Joten niiden suhteen ei onneksi ole huolta.


Piha ja puistotien Kevätmessujen markkinointimateriaalit ovat työn alla ja sanotaanko näin, että ei ole ajanvietto ongelmia =)
Odotan innolla messuja ja kaikkia niitä ihmisiä, joita tulen messujen aikana tapaamaan!

Ja tervetuloa siis osastolle 6k99 (Viihtyisä Piha), josta minutkin osan aikaa päivästä tavoittaa. Osa ajasta menee nimittäin näissä hommissa eli blogatessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti