maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pot, pot, pot

Ostin vuodenvaihteessa Burgon & Ball- merkkisen "Eco potmaker" setin, jossa on muotteja kolmelle erikokoiselle paperiruukulle.


Suunnitelmissa oli, että tekisin paperisia istutusruukkuja taimille tänä keväänä.

Jokin aika sitten tein pari kappaletta kokeeksi. Ihan mukavaa puuhaa. Sitten "näpertely" jäi vähän muiden kiireiden jalkoihin. Tänään vihdoin totesin, että samalla, kun kerrankin istun telkkarin ääreen, niin voisin kääriä näitä paperiruukkuja ja käyttää samalla aikaa hyödyllisesti.

Sanomalehtiähän meiltä löytyy tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon. Syy löytyy siitä, että olen valjastanut pari naapuria keräämään meille poisheitettäviä lehtiä, koska koiranpentumme opettelee sisäsiistiksi. Eli materiaalia löytyy ihan vino pino.
Siis tuumasta toimeen!
Muotit ja sakset esille & sanomalehtisuikaleita leikkaamaan ja ruukuksi käärimään.




Näin. Illan saldo 71 kpl.

Jatkan taas puuhaa joku ilta.
Pian kuitenkin täytyy saada siemenet itämään... Ensin on vain ratkottava se jokavuotinen ongelma, että mihin kaikki pienet ruukut saa sijoitettua. Voin kertoa, että viime vuonna siementen hankinta lähti hieman lapasesta... Että nyt olisi mitä kylvää...

Tänä vuonna oman haasteen taimien sisäkasvatukseen tuo meidän valloittava pikku Rio-westie. Hän mennä töhöttää ympäriinsä ymmärtämättä, että kuonoa ei tarvitse ihan joka paikkaan työntää eikä kaikki kuonon edessä oleva ole tarkoitettu syötäväksi.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti